Kérelmezőknek

Budapesti telephelyeinken 1 és 2 ágyas fürdőszobás lakrészekben biztosítunk ellátást, míg Kistarcsán nem minden szobához tartozik saját fürdőszoba.

Az étkezést saját főzőkonyhánkról biztosítunk, normál és diétás (cukros, epés, pépes, stb.) étkezést tudunk biztosítani.

A mosás, valamint a ruhanemű javítása is az intézmény területén zajlik.

Intézményünkben házi orvos, pszichiáter és neurológus mellett ortopédus szakorvos is tart rendelést.

Rendelkezünk a törvény által szabályozott gyógyszerlistával. Az ezekről alkalmazott készítmények árát tartalmazza az intézményi térítési díj. Amennyiben valamilyen más készítményt választ a szol-gáltatás igénybevevője, úgy azt külön térítés ellenében tudjuk biztosítani.

Mind a székhelyen, mind a telephelyen templom, vagy kápolna áll az ellátottak rendelkezésére, ahol gyülekezeti alkalmakon is részt tudnak venni, valamint az intézmény által szervezett spirituális alkalmakon.

Intézményünkben diakóniai lelkészek teljesítenek szolgálatot és végeznek lelkigondozói támogatást.

Minden telephelyünk kertesházas környezetben található, saját kerttel, ahol sétálni, pihenni lehet, illetve ahol programokat is szervezünk.

Tömegközlekedéssel jól megközelíthetőek az épületeink, székhelyünk és budapesti telephelyeink 56-os vagy 61-es villamossal, kistarcsai telephelyünk pedig a gödöllői Hévvel, míg piliscsabai és dunakeszi telephelyeink a Nyugati pályaudvarról félóránként induló vonattal.

Intézményünkben örülünk a látogatóknak, a családi kapcsolatok megőrzését támogatjuk. Látogatási időben várjuk a hozzátartozókat. Ellátottaink számára lehetőség van "szabadságra menni" családjukhoz, barátaikhoz. Örülünk, ha kimennek sétálni, vagy a közeli boltba. Természetesen minden alkalommal kérjük, hogy a gondozó személyzetet értesítsék a távollét időtartamáról és helyéről házirendünk szerint.

Mentálhigiénés munkatársaink programokat szerveznek időseinknek, illetve önkéntesek is rendszeresen jönnek hozzájuk.